Душек Лео Multirelax, двостран 140/200 | Велеа Хоум

Лео Multirelax

140/200, двостран душек , 140/200

14700 ден
Попуст: -26%
10900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Висина 18 см (+/- 1 см)
Структура:
- јадро од полиуретанска пена со зголемена еластичност T25 / 36-16 см.
Обвивка:
- висококвалитетна ткаенина зашиена со 7 мм. мемориска пена
Тајната на удобниот душек е во висококвалитетните материјали што се користат во неговото производство. Душекот Лео Мултирелакс е предлог што ќе го подобри квалитетот на вашиот сон. Високо еластичната пена што го гради јадрото создава најудобна основа за релаксирање на мускулите на 'рбетот, што ќе ви овозможи релаксирачки сон и целосен одмор. Душекот Leo Multirelax е покриен со отстранлива обвивка направен од луксузен тапацир - ткаенина со мека и пријатна на површината на допир што го збогатува чувството за магично искуство.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на душек, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/18 см., тежина 40 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео Multirelax 120.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не