Душек Лео покет + мемори пена двостран 164/190 | Велеа Хоум

Лео покет + мемори пена

164/190, Двостран душек , 164/190

24800 ден
18800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот има тврдост над умераната
Висина 24 см (+/- 1 см)
Двостран анатомски душек - покет со мемориска пена
За здрав сон и поголема удобност, специјално избраниот пакет материјали ви дава неспоредливо задоволство од спиењето.
- мемориски слој 2 cm / T65 / ја зголемува мекоста и удобноста
* еднострано поставено
лицев плат: ватиран жакард со висок квалитет - 40% памук, 40% полиестер, 20% свила
- вата: памучна волна 300 г / кв.м. засилен со спупбонд 13 г / кв.м
- рабови: 32 мм. висококвалитетна плетенка, светло сина боја
- покет систем: извори H14 см, секоја пружина е завиткана во сопствен џеб
- дополнителни материјали: кора од пена 2 см.
тежина / мекост, еднослоен полиестер обвиткан 1000 g / кв.м., пена 6 см. / T25 / 45
Од големо значење за здрав сон се материјалите што се вклучени во градењето на структурата на душекот на кој спиеме. За производство на Лео + мемори пена, се користат висококвалитетни и силни материјали, кои овозможуваат процес на природна вентилација - важен услов за одржување на добра хигиена. Главната компонента на душекот се пружини со висина од H14 см, од кои секоја е облечена во посебен џеб. Овој дизајн овозможува секоја индивидуална пролет да реагира независно на притисокот и со тоа да обезбеди исклучителна удобност и уживање во сонот. Системот на џебни извори е затворен помеѓу сукцесивно наизменични вертикални слоеви, многу еластични материјали со низок коефициент на деформација, даваат исклучителна анатомија на овој модел, како и гарантирање на зачувување на неговите својства подолго време. За да го направиме искуството од овој душек волшебно, додадовме слој на меморија, со што се зголемува чувството на мекост и удобност многу пати.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 1 (164/190)
Пакет 1: 164/190/24 см., тежина 45 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лео покет + мемори пена 120.00 ден. 1080.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не