Душек Silver Care Memory, двостран 160/200 | Велеа Хоум

Silver Care Memory

Душек, двостран 160/200 , 160/200

50900 ден
Попуст: -41%
29800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душек 22 см / -2 см
Состав на душек
- Специјален текстил Silver Care
- Мемориска пена во прошивањето
- 7-зона профилирана високо еластична пена
- Мека пена
Silver Care Memory е модел специјално дизајниран да нуди уште поголема удобност и здрава нега. Јадрото се состои од еднострана профилирана високо еластична пена, која нуди избор на мекост. Профилираната површина на душекот создава чувство на природна ефективна масажа. Придонесува за подобра вентилација и природно самостојно проветрување на душекот. Моделот Silver Care Memory е достапен со специјален текстил зашиен со Memory пена. Мемориската пена е моделирана според температурата на телото и ја зема формата на нејзините облини. Текстилот се развива со употреба на иновативна технологија и содржи јони на сребро во ткаенината. Има силно антибактериско дејство и спречува појава на непријатни мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Душекот Silver Care Memory е достапен во ролана верзија во пакет погоден за носење и транспорт.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 40/40/170 см, тежина 18.7 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Care Memory 240.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не