Душек Сончо, двостран 60/120 | Велеа Хоум

Сончо

Душек, двостран 60/120 , 60/120

7000 ден
4400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Двостран душек Сончо
имензии: 60/120/9 см.
Состав на душек:
- Ватиран детски тапацир
- Еластична пена
Детскиот двостран душек Сончо е изработен од еластична пена, чија структура за дишење овозможува слободна циркулација на воздухот и проветрување на душекот. Има добри ортопедски карактеристики кои обезбедуваат соодветна поддршка за 'рбетот на детето и обезбедуваат целосна релаксација на телото. Душекот „Сончо“ доаѓа со отстранлива навлака, а патентот е лесен за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (60/120)
Пакет 1: 60/120/9 см, тежина 7.5 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сончо 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не