Гарнитура на спуштање Римини, Римини, светла беж | Vellea Home
Римини

Гарнитура на спуштање , светла беж

Гарнитура на спуштање Римини 1
Гарнитура на спуштање Римини 2
Гарнитура на спуштање Римини 3
Гарнитура на спуштање Римини 4
Гарнитура на спуштање Римини 5
Гарнитура на спуштање Римини 6
Гарнитура на спуштање Римини 7
Гарнитура на спуштање Римини 8
Гарнитура на спуштање Римини 9
Гарнитура на спуштање Римини 1_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 2_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 3_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 4_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 5_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 6_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 7_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 8_thumb
Гарнитура на спуштање Римини 9_thumb
37400 ден
26900 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура на спуштање Римини:
- димензии: L227 B154 H83 см.
* површина за спиење 135/186 см.
- лицев материјал: текстил 100% полиестер
- тапацир: пена N25 - 8 см.
- основа на тапацир: ремена
- конструкција: иверица, фајзер, чам, шпер плоча, ремени
Предности:
Универзален (лев/десен се определува при монтажа)
Сандак– кревање со пружински механизам
Отстранливи навлаки на перничиња со патент
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: За одржување на еколошката кожа и тапацирот, користете крпа од микрофибер натопена со раствор од млака вода и неутрален сапун.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 146/85/70 см., тежина 43.5 кг.
Пакет 2: 158/86/70 см., тежина 41 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Римини 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не