Гејмерски стол Камаро | Велеа Хоум

Камаро

Гејмерски стол , црн + црвен

9200 ден
7300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L49 B59 H116 см.
Тапацир:
- лицев материјал: текстил
Градба:
- пластика
- челик
- амортизер на гас
Боја: црна + црвен
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Камаро 600.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
 • Биро Тиара Биро
  Биро Тиара

  Биро

  даб антик

  Акција

  7800 ден

  Акција

  4500 ден

  со попуст -42%

  7 дена
 • Биро Сити Биро
  Биро Сити

  Биро

  бел сјај + вотан

  Акција

  14200 ден

  Акција

  8100 ден

  со попуст -42%

  7 дена
 • Биро Камино 1 Биро
  Биро Камино 1

  Биро

  даб вотан + црна

  Акција

  7900 ден

  Акција

  5100 ден

  со попуст -35%

  7 дена
 • Биро Камино 2 Биро
  Биро Камино 2

  Биро

  даб вотан + црна

  Акција

  15900 ден

  Акција

  10300 ден

  со попуст -35%

  7 дена
 • Биро Карла Биро
  Биро Карла

  Биро

  бело

  Акција

  16100 ден

  Акција

  10900 ден

  со попуст -32%

  15 дена
 • Биро + шкаф Дио Биро + шкаф
  Биро + шкаф Дио

  Биро + шкаф

  бело

  Акција

  12400 ден

  Акција

  8400 ден

  со попуст -32%

  15 дена
 • Биро Стиван II Биро
  Биро Стиван II

  Биро

  златен тик

  Акција

  5500 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -29%

  15 дена
 • Биро Кубек II Биро
  Биро Кубек II

  Биро

  златен тик

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2000 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Биро Модиро Биро
  Биро Модиро

  Биро

  сиво + зелено

  Акција

  15400 ден

  Акција

  11000 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Биро Џое Биро
  Биро Џое

  Биро

  црно

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Биро Рок II Биро
  Биро Рок II

  Биро

  златен тик

  Акција

  2700 ден

  Акција

  1900 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Биро Келион Биро
  Биро Келион

  Биро

  сиво + црно

  Акција

  8000 ден

  Акција

  5800 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Биро Стак II Биро
  Биро Стак II

  Биро

  златен тик

  Акција

  3900 ден

  Акција

  2800 ден

  со попуст -27%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не