Канцелариски стол Арајс II | Велеа Хоум

Арајс

Канцелариски стол , беж

9000 ден
5800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Канцеларискиот стол Арајс ќе биде вистински скапоцен камен во секоја канцеларија.
Димензии: 63x65x122
- длабочина на седиштето: 50 см.
- висина на седиштето: 49-58 см.
- вкупна висина на столот: 113-122 см.
- вкупна ширина на столот (вклучувајќи потпирачи за рака): 63 см.
- тапацир: еко кожа
- боја: беж
- опремен со тапацирани потпирачи за рака, амортизери на гас и тркала
За разлика од мебелот за дома, изборот на мебел за работното место понекогаш станува целосно непредвиден. Проширувањето на компанијата или преселбата во нова канцеларија се настани поврзани со избор на оддели, бироа и секако канцелариски столови. За да бидете сигурни дека го правите вистинскиот избор, побарајте модели што се удобни, функционални и доволно стилски - исто како и оваа понуда. Канцеларискиот стол Арајс има ергономски грб, изработен во стилски дизајн со рабови, кои не само што имаат декоративна функција, туку и предиспонираат за соодветна положба на седење и поддршка на 'рбетот за време на работниот процес, удобно седиште и механизам на гас кој овозможува прилагодување на висината на 10 см. Изработена од беж еко кожа, што ќе испадне дека е вистински скапоцен камен во работната средина.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Арајс 600.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не