Клик-клак софа на спуштање Нира | Велеа Хоум

Нира

Клик-клак софа на спуштање , розева + принт

21000 ден
Попуст: -41%
12300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L178.5 В81 H72 см
- површина за спиење: 98//178,5 см
Лицев материјал:
- текстил полиестер од серијата Сахара
Тапацир/полнење:
- полнење: полиуретанска пена Т25/38, вата 150 гр/кв.м
- височина на дунапренот во делот за седење  8 см.
- цик цак пружини
Конструкција:
- цврсто дрво
- ХДФ
Механизам:
- клик-клак механизам
Обрнете внимание!
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. 
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: За одржување на еко кожата и ткаенините, користете микрофиберна крпа натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Број пакети: 1
Пакет 1: 185/85/25 см, тежина 31 кг

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нира 840.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не