Клик-клак софа на спуштање Кари 2 | Велеа Хоум

Кари 2

Клик-клак софа на спуштање , сива

15600 ден
12500 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L170 B77 H73 см
- просторот за спиење: 93/170 см
Материјал на основата:
- цврсто дрво
- шперплоча
Тип на тапацир:
- текстил
Механизми:
- механизам за проширување
Основа на седишта:
- Цик цак пружини
Пополнување:
- полиуретанска пена
- полиестерска обвивка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: За одржување на еколошката кожа и дамаск, користете крпа од микрофибер натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 170/96/17 см, тежина 24 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кари 2 840.00 ден. 360.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не