Kомода Лорнето, Лорнето, даб сонома + бело | Велеа Хоум
Лорнето

Комода , даб сонома + бело

Kомода Лорнето 1
Kомода Лорнето 2
Kомода Лорнето 3
Kомода Лорнето 4
Kомода Лорнето 5
Kомода Лорнето 6
Kомода Лорнето 7
Kомода Лорнето 8
Kомода Лорнето 1_thumb
Kомода Лорнето 2_thumb
Kомода Лорнето 3_thumb
Kомода Лорнето 4_thumb
Kомода Лорнето 5_thumb
Kомода Лорнето 6_thumb
Kомода Лорнето 7_thumb
Kомода Лорнето 8_thumb
9300 ден
Попуст: -36%
5900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комода со четири фиоки
- димензии: L120 B36 H83 см.
Материјал:
- ламинирана иверица, украс даб сонома + бела
Практичните фиоки се дел од секој модерен дом. Има удобен распоред за чување предмети од различни големини. Неговите димензии овозможуваат лесно движење и уредување на соодветно место во просторијата. Површините на користените делови се мазни, што го олеснува нивното одржување. Сите елементи за поврзување и дијаграмот на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 84,5 / 35,8 / 11,5 см, тежина 13,8 кг.
Пакет 2: 128 / 42.4 / 8 см, тежина 21 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лорнето 1300.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не