Комода Примавера II + LED осветлување | Велеа Хоум

Примавера II

Комода сo LED осветлување , бeлa + графит

32600 ден
25600 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Производот е изработен во Европа по специјална нарачка на ВЕЛЕА ХОУМ.
Примавера се состои од 7 дела.
Шкафовите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустрираниот.
Димензии:
- целокупни димензии: L280 B44 H178
- ТВ шкаф: L140 B47 H33 cm. - 2 парчиња.
- шкаф витрина: L38 B44 H110 см. - 2 пар; за монтажа на ѕид
- шкаф со една врата: L38 B44 H110 см. - 2 пар, за монтирање на ѕид
- полица: L110 B14 H20 cм. - 1 пар; за монтажа на ѕид
Основа:
- ламинирана иверица, графит
Врати / предница:
- МДФ, бел
- стакло
Опции
* LED осветлување
Комодата Примавера дава одличен изглед на дневната соба, исполнувајќи го просторот со емоции. Стилската комбинација на бои го одредува универзалниот карактер на моделот. Орманите овозможуваат аранжман по различен редослед. Моделот е изработен од високо квалитетни материјали, при што силните и мазни површини го олеснуваат нивното одржување. Вклученото LED осветлување му дава дополнителен ефект и расположение во ентериерот.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 150/46/10 см, тежина 31 кг.
Пакет 2: 150/46/8 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 120/50/10 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 120/40/10 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 120/40/7 см, тежина 16 кг.
Пакет 6: 120/40/7 см, тежина 16 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Примавера II 5900.00 ден. 1100.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не