Комода Селе 104, Селе 104, даб вотан + бел сјај | Велеа Хоум
Селе 104

Комода , даб вотан + бел сјај

Комода Селе 104 1
Комода Селе 104 2
Комода Селе 104 3
Комода Селе 104 4
Комода Селе 104 5
Комода Селе 104 6
Комода Селе 104 1_thumb
Комода Селе 104 2_thumb
Комода Селе 104 3_thumb
Комода Селе 104 4_thumb
Комода Селе 104 5_thumb
Комода Селе 104 6_thumb
11300 ден
8700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L104 B41 H106 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Врати / предна страна:
- иверица, бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 115/39/10 см, тежина 24,3 кг.
Пакет 2: 106/41/5 см, тежина 11 кг.
Пакет 3: 54/51/7 см, тежина 11 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 104 1400.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не