Кујна Мејс | Велеа Хоум

Мејс

Кујна , бела + даб сонома

Кујна Мејс 1
Кујна Мејс 2
Кујна Мејс 1_thumb
Кујна Мејс 2_thumb
25600 ден
Попуст: -30%
17800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујната вклучува: долен ред и горен ред шкафчиња и работна термо плотна.
За кујната погоден е надограден мијалник.
Димензии:
- горен ред: L160 B30 H70 см.
- долен ред: L160 B60 H84 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Цената не вклучва мијалник, уреди и аксесоари.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 77/51/11 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 85/35/23 см, тежина 32 кг.
Пакет 3: 88/67/11 см, тежина 20 кг.
Пакет 4: 77/46/12 см, тежина 30 кг.
Пакет 5: 31/17/17 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мејс 4000.00 ден. 1000.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
 • Чешма Мелания ICF 7107018B Чешма
  Чешма Мелания ICF 7107018B

  Чешма

  црна

  Акција

  9300 ден

  Акција

  6600 ден

  со попуст -29%

  30 дена
 • Чешма ICF 7192174 7119 Чешма
  Чешма ICF 7192174 7119

  Чешма

  хром

  Акција

  6900 ден

  Акција

  4900 ден

  со попуст -29%

  15 дена
 • Чешма ICF 7163105C Чешма
  Чешма ICF 7163105C

  Чешма

  хром

  Акција

  8800 ден

  Акција

  6200 ден

  со попуст -28%

  30 дена
 • Аспиратор Ivento Аспиратор
  Аспиратор Ivento

  Аспиратор

  инокс

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  виолетова

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см.
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см.

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  црна мат

  Акција

  4400 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма Linni
  Чешма Linni

  Чешма Linni

  жолта

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  беж

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Вграден мијалник Вела 6545
  Вграден мијалник Вела 6545

  хром

  Акција

  4000 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  беж

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  жолта

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма S 2
  Чешма S 2

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -27%

  7 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не