Кујна Мини | Велеа Хоум

Мини

Кујна , бела + даб сонома

9000 ден
Попуст: -31%
6100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујната вклучува: долен и горен ред шкафови.
Надограден мијалник е погоден за кујната.
Вкупни димензии:
- горен ред: L80 B30 H58 см
- долен ред: L80 B60 H84 см.
Материјал:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 87/49/13 см, тежина 26 кг.
Пакет 2: 84/34/10 см, тежина 14 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мини 1560.00 ден. 480.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
 • Чешма ICF 5342039C Чешма
  Чешма ICF 5342039C

  Чешма

  хром

  Акција

  2000 ден

  Акција

  1400 ден

  со попуст -29%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  бела

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  песок

  Акција

  4600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  сина

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  сива

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  сина

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  црвена мат

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма ICF 5110030C Чешма
  Чешма ICF 5110030C

  Чешма

  хром

  Акција

  3200 ден

  Акција

  2300 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  сива

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  портолакова

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  црна

  Акција

  4600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма BauLoop kitchen mixer Чешма
  Чешма BauLoop kitchen mixer

  Чешма

  Акција

  7100 ден

  Акција

  5200 ден

  со попуст -26%

  15 дена
 • Чешма Темпико ICF 7107018C Чешма
  Чешма Темпико ICF 7107018C

  Чешма

  сатен

  Акција

  4600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -26%

  15 дена
 • Чешма 7190048 Чешма
  Чешма 7190048

  Чешма

  хром

  Акција

  4600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -26%

  7 дена
 • Мијалник 5078
  Мијалник 5078

  хром

  Акција

  5400 ден

  Акција

  4000 ден

  со попуст -26%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не