Кујна Стиви | Велеа Хоум

Стиви

Кујна , даб вотан

15500 ден
Попуст: -43%
8700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Стиви
Термоплотната е без пробиени отвори за мијалник и чешма. Тие се пробиваат при монтажата.
Димензии:
- горен ред: L120 B32 H73 см.
- долен ред: L120 B60 H85 см.
Вклучено:
- термоплотна, декор натурална /дебелина 28 мм./; плотната е цела
Материјал:
- корпус и врати: ламинирана иверица
Во цената на кујната не се вклучени мијалникот , чешмата и додатоците.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од било кој радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 6
Пакет 1: 123/63/4.5 см., тежина 13.8 кг.
Пакет 2: 73.5/48.5/8 см., тежина15.3 кг.
Пакет 3: 74/63/5.7 см., тежина 15.6 кг.
Пакет 4: 71/33/7.5 см., тежина 9 кг.
Пакет 5: 120/33/6 см., тежина 12 кг.
Пакет 6: 46/15/9 см., тежина 2 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Стиви 2400.00 ден. 480.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  беж

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  виолетова

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Аспиратор Ivento Аспиратор
  Аспиратор Ivento

  Аспиратор

  инокс

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  жолта

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма ICF 7163475C Чешма
  Чешма ICF 7163475C

  Чешма

  хром

  Акција

  6100 ден

  Акција

  4400 ден

  со попуст -27%

  30 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  сива

  Акција

  4700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  црна мат

  Акција

  4400 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  беж

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  црна мат

  Акција

  3400 ден

  Акција

  2400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма Linni
  Чешма Linni

  Чешма Linni

  жолта

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см.
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см.

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  виолетова

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма
  Чешма

  Акција

  1800 ден

  Акција

  1300 ден

  со попуст -26%

  7 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не