Кујна Вега | Велеа Хоум

Вега

Кујна , даб сонома + бел сјај

29300 ден
Попуст: -44%
16200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујната е погодна за надограден мијалник. Препорачано е користење на термо плотна со дебелина 28 мм.
Препорачуваме купување на модел Надограден мијалник R1.
Модулна кујна.
Димензии:
- горен ред: L205 B30 H70 см.
- долен ред: L205 B60 H85 см.
Вклучени:
- термо плотна боја турмалин /дебелина 28 мм./; плотната не е целосна
- лицева цокла.
Материјал:
- корпус и врати: ламинирана иверица
Боја:
 * на кујната: даб сонома + бел сјај
 * на витрините: стаклата - проѕирни, рачки - сребрена боја
 В цената на кујната не се вклучени мијалникот, чешмата и додатоците.
Оваа кујна сигурно ќе ужива во голем интерес кај потрошувачите. Комбинира стилски изглед и функционалност. Погодна е за покомпактни кујнски простори, но во исто време има доволно капацитет да ги собере потребните садови за секоја кујна. Кујната Вега е модуларна и модулите може да се преместуваат според преференциите на корисникот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетувања на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 11
Пакет 1: 108.3/49/9.9 см., тежина 24.01 кг.
Пакет 2: 86.8/49/8.1 см., тежина 16.73 кг.
Пакет 3: 84.8/64.5/6.9 см., тежина 16 кг.
Пакет 4: 86.8/49/6.9 см., тежина 15.07 кг.
Пакет 5: 64.8/49.5/5.2 см., тежина 8.12 кг.
Пакет 6: 81.8/32.5/8.1 см., тежина 10.65 кг.
Пакет 7: 84.5/44.2/4.6 см., тежина 8.13 кг.
Пакет 8: 81.8/32.5/8.1 см., тежина 10.65 кг.
Пакет 9: 57.5/44.2/5.3 см., тежина 8.06 кг.
Пакет 10: 75/32.5/3.6 см., тежина 4.05 кг.
Пакет 11: 74.5/49.5/5.4 см., тежина 7.61 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Вега 4100.00 ден. 1100.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  беж

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  виолетова

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Аспиратор Ivento Аспиратор
  Аспиратор Ivento

  Аспиратор

  инокс

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  жолта

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма ICF 7163475C Чешма
  Чешма ICF 7163475C

  Чешма

  хром

  Акција

  6100 ден

  Акција

  4400 ден

  со попуст -27%

  30 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  сива

  Акција

  4700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  црна мат

  Акција

  4400 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  беж

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  црна мат

  Акција

  3400 ден

  Акција

  2400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма Linni
  Чешма Linni

  Чешма Linni

  жолта

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см.
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см.

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  виолетова

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Мијалник AN4050 длабочина 14 см
  Мијалник AN4050

  длабочина 14 см

  хром

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма
  Чешма

  Акција

  1800 ден

  Акција

  1300 ден

  со попуст -26%

  7 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не