Огледало Верма | Велеа Хоум

Верма

Огледало , темен орев + цреша portofino

4400 ден
Попуст: -26%
3200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L80 B85 см.
Основа:
- ПДЧ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 89/81 / 2,5 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 2: 72,5 / 63,5 / 4 см, тежина 10,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Верма 400.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Слични производи
 • Огледало Астрал Огледало
  Огледало Астрал

  Огледало

  бело

  Акција

  3100 ден

  Акција

  2300 ден

  со попуст -26%

  7 дена
 • Огледало 00563
  Огледало

  00563

  Акција

  6600 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -44%

  7 дена
 • Огледало 00564
  Огледало

  00564

  Акција

  3100 ден

  Акција

  2700 ден

  со попуст -15%

  7 дена
 • Огледало 00565
  Огледало

  00565

  Акција

  2900 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -41%

  7 дена
 • premium
  Огледало 00357
  Огледало

  00357

  Акција

  13000 ден

  Акција

  7100 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • premium
  Огледало 00358
  Огледало

  00358

  Акција

  9500 ден

  Акција

  5200 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Огледало 00360
  Огледало

  00360

  Акција

  3000 ден

  Акција

  1600 ден

  со попуст -46%

  7 дена
 • premium
  Огледало 00361
  Огледало

  00361

  Акција

  6100 ден

  Акција

  5200 ден

  со попуст -15%

  7 дена
 • Огледало 00362
  Огледало

  00362

  Акција

  3100 ден

  Акција

  2600 ден

  со попуст -14%

  7 дена
 • Огледало 00364
  Огледало

  00364

  Акција

  3300 ден

  Акција

  2800 ден

  со попуст -15%

  7 дена
 • Огледало 00366
  Огледало

  00366

  Акција

  3900 ден

  Акција

  3300 ден

  со попуст -15%

  7 дена
 • Огледало 00367
  Огледало

  00367

  5800 ден

  7 дена
Последно видени

Следете не