Плакар Гозело 200 II | Велеа Хоум

Гозело 200 II

Плакар , даб аrtisan + црн графит

34900 ден
Попуст: -38%
21400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L200 B63 H198,5 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- МДФ
- систем за лизгачки врати
- огледало
Обрнете внимание!
Производот се доставува во пакети , за кои се препорачува да бидат носени од две лица.
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалността и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Оставете го мебелот најмалку 50 см од било кој радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 5
Пакет 1: 208/11.5/9.5 см, тежина 7 кг.
Пакет 2: 85.5/58/8 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 210.5/64.5/6.3 см, тежина 36 кг.
Пакет 4: 198/61.5/8 см, тежина 33 кг.
Пакет 5: 203/82.5/5.3 см, тежина 40 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Гозело 200 II 2760.00 ден. 1320.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не