Плакар Венеција | Велеа Хоум

Венеција

Плакар , бeл мат + даб сонома

21000 ден
16700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Другите производи од серијата Венеција можете да ги видите тука:
- комода Венеција 2: https://videnov.mk/komoda-venecija-2
- ноќно шкафче Венеција: https://videnov.mk/nokjno-shkafche-venecija 
- спална Венеција за душек 160/200: https://videnov.mk/spalna-venecija-za-dushek-160200
- комода Венеција 1: https://videnov.mk/komoda-venecija-1 
Димензии:
- L183 B60 H202 см
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Не се препорачува поставување на друг мебел или предмети врз плакарот
Задолжително израмнете го плакарот. Израмнувањето треба да е на местото каде што сакате да го поставите.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелотПоставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Венеција 3480.00 ден. 960.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не