Рачка за мебел 002 | Велеа Хоум

Рачка за мебел 002

209 мм , мат хром

100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 7 дена

Рачка за мебел 002
Димензии:
- L176 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  128 мм
- L209 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  160мм
- L239 мм/ меѓуоскино растојание  ̴  192см
Материјал:
- алуминиум
Боја:
- мат хром
За вашиот мебел да изгледа шик, изберете го стилот на овој извонреден модел. Рачката е изработена од алуминиум со фина мат-хромирана површина.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Рачката се порачува одделно или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да се замени друг модел на рачка од стандардната палета на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рачка за мебел 002 100.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не