Рамка за душек М, 90/200, М, 90/200 | Велеа Хоум
М

90/200, Рамка за душек , 90/200

Рамка за душек М, 90/200 1
Рамка за душек М, 90/200 1_thumb
5300 ден
4100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Рамките за душеци М се сигурни и удобни.
Изработена од квадратски профил со дебелина од 0,9 мм и повеќеслојни летви од бука.
Пластични чевли за помалку бучава.
Број на летви: 13 парчиња за единечна рамка за душек и 26 парчиња за двојна рамка за душек.
Висина на рамката: 4 см.
Нема можност да се монтира механизам за кревање. Без плочи и дупки за монтирање на механизам за подигнување на душекот.
Издржливост до 90 кг. со единечна рамка за душек.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
М 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не