Рамка за душек Стандарт, 140/200, на склопување | Велеа Хоум

Стандарт

140/200, Рамка за душек на склопување , 140/200

6500 ден
5200 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Рамка за душеци Стандарт, на склопување
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Рамка:
- повеќеслојно буково дрво 22 мм.
Ребра (летви):
- повеќеслојно буково дрво – ширина 53/60 мм. и дебелина 8/10/12 мм.
- носачи (чевли) од полиетилен
- висина на рамката 5 см.
Број на летви на единечна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 15 пар.
- за димензија со должина 200 см - 16 пар.
Број на летви на двојна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 30 пар.
- за димензија со должина 200 см - 32 пар.
Компактните рамки се испорачуваат не склопени во силен и лесен пакет за носење.
Тие заштедуваат непријатности и дополнителни трошоци по купувањето. Главната структурна рамка е изработена од повеќеслојно буково дрво. Се карактеризира со голема јачина и отпорност на тешки товари. Летвите, кои се изработени од ламинирано буково дрво, претставуваат основа за душек со одлична еластичност и издржливост под постојано оптоварување. Флексибилноста на носачите на полимер (чевли) обезбедува максимална стабилност при торзија (извртување) или други видови на деформација на кои се подложни летвите. Рамките на душеците овозможуваат природна вентилација на душеците и го продолжуваат нивниот живот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Стандарт 1080.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не