Реклајнер фотелја Бернини + електричен механизам | Велеа Хоум

Бернини

Реклајнер фотелја + електричен механизам , капучино

40600 ден
Попуст: -26%
29700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L129 B84 H105 см.
Лицев материјал:
- високо квалитетен полиестер текстил - висока густина и лесно одржување
Основа на тапацир:
- цик-цак пружини, тапацирск ремени
Тапацир / пополнување:
- покет пружини, полиуретанска пена, влакна
Предности:
* вграден метален механизам со zero wall со функција за релаксација, двостран
* исклучително удобен тапацир
Реклајнерите се дизајнирани за целосен и активен одмор. Тапацирани се со висококвалитетен текстил со голема густина и на основата и на површинскиот слој, што дава исклучителна јачина и издржливост на ткаенината.
Површината е мека и пријатна на допир. Основата и полнењето на тапацирот се изработени од високо еластични материјали, тестирани за издржливост.
Двојниот вграден механизам обезбедува беспрекорна координација на положбата и аголот помеѓу седиштето и потпирачот за грб при преминување во нивото за релаксација - истовремено кревање на нозете и на потпирачот за грб. Ова создава уникатно чувство на удобност.
За да се активира механизмот за релаксација, неопходно е внимателно да се повлече рачката што се наоѓа на страната на потпирачот. Zero wall овозможува задниот дел од софата да биде на минимално растојание од. Силната и стабилна метална конструкција гарантира безбедност и обезбедува секојдневна употреба без проблеми.
Обрнете внимание!
Потпирачите за рака на софата НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурен интегритет.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 113/78/68 см, тежина 53 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бернини 360.00 ден. 840.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не