Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам, Дрим, кафeaва | Велеа Хоум
Дрим

Реклајнер фотелја + електричен механизам , кафeaва

Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 1
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 2
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 3
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 4
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 1_thumb
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 2_thumb
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 3_thumb
Реклајнер фотелја Дрим + електричен механизам 4_thumb
37000 ден
29400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L95 B64 H100 см.
Лицев материјал:
- висококвалитетна еко кожа
Тапацирска основа:
- цик-цак пружини, појаси од тапацир,
Тапацир / пополнување:
- покет пружини, полиуретанска пена, влакна
Уред и управување:
* Електричен мотор + адаптер + вградени копчиња за управување
Предности:
* механизам zero ѕид
* електричен погон на механизмот за релаксација во две нивоа
* USB влез за полнење на електронски уреди
* исклучително удобен тапацир
Преминете на следното ниво на удобност со исклучително удобна и релаксирачка фотелја од соништата. Вградениот електричен механизам обезбедува целосно автоматизирано движење на фотелјата од почетната до крајната работна позиција. Механизмот на уредот ви овозможува да го поправите во удобна позиција за вас синхронизирано движејќи се со потпирачот за грб и потпирачот за нозе. Движењата се плавни со загарантирана стабилност при промена на држењето на телото. Во екстремна хоризонтална „лежечка“ позиција, фотелјата е одлична против замор, која обезбедува пријатно и релаксирачко држење и релаксација на мускулите и нормализирање на циркулацијата на крвта.
Користете ги страничните контролни копчиња за да го активирате механизмот. Погонот е во два режима - полуавтоматски и автоматски. Во првиот случај, се изведува непречено движење кон една од крајните позиции, додека копчето постојано се задржува. Во вториот случај - автоматски режим, движењето е само до почетната позиција на фотелјата и се изведува со притискање на средното помало копче. Вграденото LED осветлување во копчињата и USB-портата за полнење електронски уреди  дава уште поголема удобност и расположение.
Zero ѕидот овозможува задниот дел од фотелјата да биде на минимално растојание од ѕидот.
Моделот Дрим е тапациран со висококвалитетна еко кожа. Има мека површина пријатна на допир, која има зголемена отпорност на абење. Основата и полнењето на тапацирот се изработени од високо еластични материјали, тестирани за издржливост.
Обрнете внимание!
НЕ ОСТАВАЈТЕ ДЕЦА ПОД 8 ГОДИНИ ДА УПОТРЕБУВАААТ САМИ!
УПОТРЕБА САМО ВО СУВА СРЕДИНА! НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА ОТВОРАТЕ И РЕМОНТИРАТЕ ДЕЛОВИ ОД МЕХАНИЗМОТ ДОДЕКА Е ПОВРЗАНО ВО СТРУЈА! КОГА НЕ СЕ КОРИСТИ, ПРЕПОРАЧИТЕЛНО Е ДА ЈА ИСКЛУЧИТЕ ФОТЕЛЈАТА, ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИТЕ ДЕЦАТА ИЛИ ДОМАШНИТЕ МИЛЕНИЧИЊА ОД ИНЦИДЕНТИ!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 92/80/73 см, тежина 42 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дрим 300.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не