Софа Аида, Аида, кафеава | Vellea Home
Аида

Софа , кафеава

Софа Аида 1
Софа Аида 2
Софа Аида 3
Софа Аида 4
Софа Аида 5
Софа Аида 6
Софа Аида 7
Софа Аида 1_thumb
Софа Аида 2_thumb
Софа Аида 3_thumb
Софа Аида 4_thumb
Софа Аида 5_thumb
Софа Аида 6_thumb
Софа Аида 7_thumb
26000 ден
18500 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L185 B83 H92 см.
- област за спиење: 132/185 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Сахара
Тапацир / пополнување:
- основа: иверица
- пополнување: полиуретанска пена N3033S, 12 см.; силиконска вата 500 гр.
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на кревет - влечење на седиштето, грбот се спушта
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 188/84/69 см, тежина - 66 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аида 700.00 ден. 1000.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не