Спален комплет Џеси | Велеа Хоум

Џеси

Спален комплет , даб антик + црн сјај

35200 ден
Попуст: -44%
19500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спален комплет Џеси.
Комплетот вклучува кревет, плакар и комода.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B204.5 H76 см.
- плакар: L134.5 B53 H186 см.
- комода: L70 B44.5 H78 см.
Материјал:
- ламинарна иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек. Цената не вклучува душек.
Во цената на производот не е вклучена монтажата, неа можете да ја видите во мени лентата под категоријата Качување и монтажа.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 7
Пакет 1: 150.6/56/8.1 см., тежина - 35 кг.
Пакет 2: 186.4/56/6.6 см., тежина - 33.4 кг.
Пакет 3: 179.4/49.2/5.1 см., тежина - 21.7 кг.
Пакет 4: 169/80.5/3.6 см., тежина - 18.22 кг.
Пакет 5: 206.2/34/5.1 см., тежина - 16.4 кг.
Пакет 6: 96.5/49.5/9.6 см., тежина - 20 кг.
Пакет 7: 75.8/47.5/4.5 см., тежина - 8 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Џеси 5500.00 ден. 2000.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не