Спален комплет Кристијана за душек 160/200, Кристијана, 160/200, даб вотан + антрацит | Велеа Хоум
Кристијана

Спален комплет , даб вотан + антрацит , 160/200

Спален комплет Кристијана за душек 160/200 1
Спален комплет Кристијана за душек 160/200 1_thumb
53500 ден
37900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
За овој модел е погоден механизам за подигнување Специјалниот сет + дно од МДФ
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B205 H79 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H41 cм.
- комода: L120 B38 H83 см.
- плакар: L225 B54 H185 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверка
Современиот стил не е само визија, туку одличен дизајн, функционалност и удобност на секој начин. Егзотичното зрачење на прекрасното украсно дрво и модерната линија на мебел од сетот Кристијана создаваат уникатен и неизоставен ентериер. Креветот е погоден за едностран и двостран душек. Препорачуваме употреба на двостран душек во комбинација со рамка за душек, решение што гарантира повисок степен на удобност. Плакарот и комодата имаат распоред што ќе ви овозможи доволно простор и можности за складирање облека и додатоци во соодветна форма. Сите табли со иверица се со сертифицирано потекло и квалитет и ги исполнуваат високите европски стандарди за екологија и безбедност. Комплетот доаѓа во здрав и пакет за носење со лесни упатства за инсталација.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.

На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.

Број пакети: 16
Пакет 1: 182/54/3 см., тежина - 18,3 кг.
Пакет 2: 182/54/3 см., тежина - 18,3 кг.
Пакет 3: 229/57/5 см., тежина - 36 кг.
Пакет 4: 182/39/3 см., тежина - 12,4 кг.
Пакет 5: 182/57/3 см., тежина - 18,9 кг.
Пакет 6: 146/48/4,5 см., тежина - 20 кг.
Пакет 7: 91/55/4,5 см., тежина - 14 кг.
Пакет 8: 188/17/4,5 см., тежина - 18,3 кг.
Пакет 9: 188/17/4,5 см., тежина - 7 кг.
Пакет 10: 203/25/4,5 см., тежина - 13 кг.
Пакет 11: 80/39/6 см., тежина - 10,9 кг.
Пакет 12: 124/41/6 см., тежина - 16,2 кг.
Пакет 13: 80/43/7 см., тежина - 13,5 кг.
Пакет 14: 53/41/10 см., тежина - 11,4 кг.
Пакет 15: 53/41/10 см., тежина - 11,4 кг.
Пакет 16: 55/15/15 см., тежина - 2,2кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кристијана 6200.00 ден. 1800.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
 • Постелнина 3 дела

  00295

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00301

  2600 ден

  15 дена
 • Постелнина

  00307

  2300 ден

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  00285

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1800 ден

  со попуст -15%

  10 дена
 • Постелнина 3 дела

  00463

  2400 ден

  15 дена
 • Постелнина

  01107

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01110

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01111

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01113

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01116

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина 3 дела

  01117

  сива

  Акција

  2100 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -16%

  15 дена
 • Постелнина

  01187

  Акција

  3100 ден

  Акција

  2300 ден

  со попуст -26%

  15 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не