Спален комплет Офелија | Велеа Хоум

Офелија

Спален комплет , даб сонома + бел сјај

30200 ден
Попуст: -48%
15600 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спален комплет Офелија
Комплетот вклучува кревет Катерина, плакар Офелија, комода Офелија.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B204,5 H30 / 89 см.
- плакар: L117 B50 H185 см.
- комода: L70 B43 H76 см.
Материјали: ламинирана иверица
Декорација: даб сонома + бел сјај
Сè што ви треба за вашата спална соба вклучено е во комплетот за спална соба Офелија. Вклучува кревет Катерина, плакар и комода Офелија, модели со одлична гаранција и квалитет.
Препорачуваме да купите механизам за гас за подигнување на душекот и дното за креветот.
Механизмот ви овозможува да го користите просторот под душекот, така што со внатрешната распределба на облека, добивате повеќе слободен простор за чување облека и постелнина. Рамката за душекот ќе обезбеди природна вентилација на душекот, неопходна за одржување на добра хигиена. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 6
Пакет 1: 183.8/52.9/5.1 см., тежина 26.7 кг.
Пакет 2: 186.5/43.2/5.1 см., тежина 21.7 кг.
Пакет 3: 122/53.5/8.1 см., тежина 25.8 кг.
Пакет 4: 206.2/34/5.1 см., тежина 16.4 кг.
Пакет 5: 169/94/4 см., тежина 21.3 кг.
Пакет 6: 92/47.5/14.1 см., тежина 29.4 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Офелија 3400.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не