Спален комплет Естела за душек 160/200 | Велеа Хоум

Естела

Спален комплет за душек 160/200 , сонома сива + бело шагре , 160/200

74600 ден
Попуст: -29%
52300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, огледало, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L165 B204 H98 см.
- плакар: L180 B53 H203 см.
- комода: L90 B45 H78 см.
- ноќно шкафче: L50 B45 H36 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- хардверски рачки - старо злато
Декорација:
- сонома сива + бело шагре
- огледало
Повеќе романтика, расположение и пријатно време се загарантирани од собата за спални Естела.
Препорачуваме да купите комплет од HDF дно и механизам за подигнување на душек. Дното дополнително ја стабилизира спалната од извртување на дијагоналите, механизам на гас кој помага полесно и ефикасно да ја користите областа под душекот за чување на ќебиња и многу повеќе.
Површините имаат ефектни декори, со висока отпорност, овозможувајќи брзо и лесно чистење.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 180/56/5 см, тежина 23 кг.
Пакет 2: 204/53/3 см, тежина 21 кг.
Пакет 3: 202/53/3 см, тежина 18 кг.
Пакет 4: 90/53/6 см, тежина 19 кг.
Пакет 5: 192/47/5 см, тежина 21 кг.
Пакет 6: 192/47/5 см, тежина 21 кг.
Пакет 7: 40/10/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 8: 93/47/10 см, тежина 22 кг.
Пакет 9: 79/44/6 см, тежина 12 кг.
Пакет 10: 53/47/9 см, тежина 10 кг.
Пакет 11: 53/47/9 см, тежина 10 кг.
Пакет 12: 167/93/2 см, тежина 16 кг.
Пакет 13: 204/33/5 см, тежина 18 кг.
Пакет 14: 167/33/5 см, тежина 12 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Естела 5880.00 ден. 1920.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не