Спален комплет Вероник (без вкл. душек) | Велеа Хоум

Вероник

Спален комплет , даб сонома + бело , 160/200

Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 1
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 2
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 3
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 4
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 5
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 6
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 1_thumb
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 2_thumb
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 3_thumb
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 4_thumb
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 5_thumb
Спален комплет Вероник (без вкл. душек) 6_thumb
45100 ден
Попуст: -36%
28500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите  и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164.5 B204.5 H60 см.
- плакар: L150 B55 H191 см.
- комода: L85 B41 H76 см.
- ноќно шкафче: L46 B41 H43 см.
Материјали: ламинирана иверица, декорација; даб сонома + бела
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 8
Пакет 1: 89/42 / 16,5 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 50/42/24 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 206/21 / 6,5 см, тежина 22 кг.
Пакет 4: 166/61/4 см, тежина 14 кг.
Пакет 5: 98/54 / 8,5 см, тежина 20,5 кг.
Пакет 6: 185 / 52,5 / 5,5 см, тежина 27,8 кг
Пакет 7: 193/56 / 5,5 см, тежина 31 кг
Пакет 8: 154/56/6 см, тежина 28,9 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Вероник 5200.00 ден. 1400.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не