Стол Бари | Велеа Хоум

Бари

Стол , венге со кафеаво седиште

2200 ден/парче

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 бр.
Димензии: L45 B43 H95 см.
Материјал: цврсто буково дрво, лак слој во боја венге
- седиште: цврста основа со сунѓер и текстил кафева боја
Цврстото буково дрво е најпосакуван материјал за изработка на столови и маси во домашно производство. Трајно, силно и со одлични перформанси за овој тип производи, буковото дрво е одличен избор за вашата трпезарија. Седиштето на столот Бари има цврста основа тапацирана со сунѓер од 3 см и текстил - силна и еластична ткаенина со многу добри показатели за издржливост и цврстина на бојата. Сите детали за столот се лакирани за дрвото да трае подолго. Обложувањата на лакот се во избрани топли тонови што носат поголема удобност во секој дом. Овој модел се доставува склопен.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, ВОЗМОЖНИ СЕ РАЗЛИКИ ВО ИЛУСТРАТИРАНА БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ и тоналитетот на одделни производи.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 1
Пакет 1: 99/46/56 см, тежина 16 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бари 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не