Трпезариски стол Борил | Велеа Хоум

Борил

Трпезариски стол , кафеав

3600 ден
Попуст: -33%
2400 ден/парче
Акција

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 4 парчиња.
- големина на седиштето: L46 B52 H48 / 88 см.
- тапацир: еко кожа
- боја: кафеава
- хромирани ногарки
- дебелината на седиштето од 7 см.
- брановидна основа ф16 мм.
- декоративнио порабување на седиштето и грбот
Дали некогаш сте помислиле дека во мебелот за домот има мебел што навистина ни е потребен и друг кој го купуваме главно за да донесеме стил во ентериерот. Интересно е што, посветуваме повеќе време на второто, избирајќи од десетици предлози. Излегува дека столот е една таква дилема. Сепак, ние ќе ја решиме брзо со овој модел - стол Борил. Удобен, софистициран и во исто време дизајниран да биде корисен, тоа е решението за избор на мебел што одговара на нашите барања. Затоа, започнете овде, со избирање на вистинскиот стол.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за оштетување на мебелот. Повредите од оваа природа нема да бидат прифатени како поплака. Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Дефекти од овој тип на производите НЕ се покриени со нивната гаранција
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 52/45/87 см, тежина 5,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Борил 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не