Трпезариски стол Конрад | Велеа Хоум

Конрад

Трпезариски стол , бел

Трпезариски стол Конрад 1
Трпезариски стол Конрад 2
Трпезариски стол Конрад 3
Трпезариски стол Конрад 4
Трпезариски стол Конрад 5
Трпезариски стол Конрад 1_thumb
Трпезариски стол Конрад 2_thumb
Трпезариски стол Конрад 3_thumb
Трпезариски стол Конрад 4_thumb
Трпезариски стол Конрад 5_thumb
4400 ден
3600 ден/парче*
*Со картичка Велеа Хоум

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бел

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во комплет од 4 парчиња.
Димензии:
- L43 B55.5 H109 cм.
Градба:
- хромирани челични ногарки
- Седиште / грб:
- лицев материјал: еко кожа
- полнење: полиуретанска пена
Столот Конрад одговара на прашањето како треба да изгледа модерната престолнина за јадење. Неговиот карактеристичен стил пренесува опиплива удобност и луксуз. Столот е изработен од високо квалитетни материјали - еко кожа и челик. Кожата има еластична структура и мазна површина. Тоа е ткаенина отпорна на стареење и лесна за одржување. Челичната основа гарантира безбедност и стабилност при оптоварување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 87/58/45 см, тежина 37.100 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Конрад 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не