Табуретка Моне | Велеа Хоум

Моне

Табуретка , бела кожа

3300 ден
2700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Табуретка-сандаче Моне
Димензии:
- L45 B45  H38 см.
Лицев материјал:
- еко кожа, во наведените бои
- пополнета: сунѓер Т23, 3 см, памучна волна 100 г / м2
Градба:
- иверица, ПДВ
Хардвер:
- шарки, механизам за фиксирање
Компактна, мултифункционална и удобна, табуретката Моне ќе стане омилено парче мебел во вашиот дом.
Со својата практична големина и просторот за складирање, табуретката Моне наоѓа простор во секоја просторија - дневна соба, спална соба, детска соба, ходник. Неговата конструкција е изработена од квалитетна иверица, која гарантира висока стабилност при стандардна употреба. Хардверот овозможува лесно отворање - затворање и задржување на капакот во горната позиција.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 45/45/38 см, тежина 10 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Моне 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не