Софа на спуштање Норис, Норис, зелена | Vellea Home
Норис

Софа на спуштање , зелена

Софа на спуштање Норис 1
Софа на спуштање Норис 2
Софа на спуштање Норис 3
Софа на спуштање Норис 4
Софа на спуштање Норис 5
Софа на спуштање Норис 6
Софа на спуштање Норис 1_thumb
Софа на спуштање Норис 2_thumb
Софа на спуштање Норис 3_thumb
Софа на спуштање Норис 4_thumb
Софа на спуштање Норис 5_thumb
Софа на спуштање Норис 6_thumb
40800 ден
29000 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Тросед на спуштање
Димензии:
- L227 B86 H70 см.
- област за спиење: 135/190 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: иверица, цврсто дрво
- седишта: полиуретанска пена 3033 - 12 см.
Градба:
- цврсто дрво
- иверица
Предности:
* функција кревет: спуштање на потпирачот за грб и влечење на седиштето
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 191/89/47 см, тежина - 60 кг.
Пакет 2: 88/61/35 см, тежина - 21 кг.
Пакет 3: 65/73/43 см, тежина - 5 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Норис 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не