Трпезариска маса Ерма | Велеа Хоум

Ерма

Трпезариска маса , бука

16100 ден
13100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бука

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:      
- L120-150 B80 H78 cм.
Плотна:
- фурниран МДФ
Основа:
- цврсто буково дрво
Површина:
- прајмер + полиуретански лак
Трпезариската маса Ерма е прекрасен и практичен модел погоден за секојдневниот живот на секое домаќинство. Неговата елегантна конструкција дава софистицираност и стил дури и на вообичаениот ручек или вечера. Масата е изработена од фурниран МДФ и цврсто буково дрво со одличен квалитет. Спектакуларен дрвен декор на плотната носи атмосфера и хармонија на природни материјали во внатрешноста. Сите видливи површини се лакирани со висококвалитетен лак, кој ги зачувува квалитетите на дрвото долго време.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 122/82/12 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 13/13/75 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ерма 360.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не