Трпезариски стол Елидо, Елидо, бука со сиво седиште | Vellea Home
Елидо

Трпезариски стол , бука со сиво седиште

Трпезариски стол Елидо 1
Трпезариски стол Елидо 2
Трпезариски стол Елидо 3
Трпезариски стол Елидо 1_thumb
Трпезариски стол Елидо 2_thumb
Трпезариски стол Елидо 3_thumb
3600 ден
2900 ден/парче*
*Со картичка Vellea Home

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Димензии:
- L43 B53 H45-91 см.
Конструкција:
- цврсто и слоевито буково дрво
Седиште:
- полиестер текстил
- полнење - полиуретанска пена Т20
Елидо столот е изработен од високо квалитетно цврсто и слоевито буково дрво. Основата на моделот има лесна и модерна линија, која му дава индивидуалност и стилски карактер. Седиштето е тапацирано со мека и пријатна ткаенина на допир. Високата цврстина и издржливост на буково дрво му даваат на столот стабилност и отпорност на оптоварување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 94/67/43 см, тежина 11 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елидо 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не