Трпезариски стол Пресиан II, Пресиан, беж | Велеа Хоум
Пресиан

Трпезариски стол , беж

Трпезариски стол Пресиан II 1
Трпезариски стол Пресиан II 1_thumb
3800 ден
3100 ден/парче*
*Со картичка Велеа Хоум

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Големина на седиштето: L45.5 B41.5 H44 / 96 см.
- седиште и грб: тапациран со сунѓер и еко кожа, боја: беж
- ногарки: цврсто качуково дрво
Седиштето е изработено од еко кожа во беж боја - лесно се одржува и е отпорно на стареење.
Контрастната комбинација се бараше со години и многу предлози се потпираат на тоа. Овој пат, сепак, задоволни сме што нудиме различна боја. Тоа е помеѓу многу темна, скоро црна дрвена структура изработена од качуково дрво и беж кожа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, ВОЗМОЖНИ СЕ РАЗЛИКИ ОД ИЛУСТРАТИРАНА БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ и тоналитетот на одделни производи
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакет 1: 98/44/25 см, тежина 12 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.Не користете производи и материјали што содржат абразивни честички.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Пресиан 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не