ТВ Секција Примавера S + LED осветлување | Велеа Хоум

Примавера S

ТВ Секција + LED осветлување , дaб сан ремо + графит

18000 ден
14400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Производот е изработен во Европа по специјална нарачка за ВЕЛЕА ХОУМ.
Примавера се состои од 4 дела.
Орманите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустриран.
Димензии:
- целокупни димензии: L186 B46 H178
- ТВ комода: L140 B47 H34 cм.
- шкаф - витрина: L38 B36 H107 см - за монтирање на ѕид
- шкаф со една врата: L38 B36 H107 cм - за монтажа на ѕид
- полица: L110 B16 H20 см. - 1 парчиња; за монтажа на ѕид
Основа:
- ламинирана иверица, даб сан ремо
Врати / предна страна:
- МДФ, мат сива боја
- стакло
Опции:
* LED осветлување
Примавера S дава стилски изглед на дневната соба и го исполнува просторот со расположение. Стилската комбинација на бои го одредува универзалниот карактер на моделот. Орманите овозможуваат аранжман по различен редослед. Мебелот е изработен од високо квалитетни материјали со силни и мазни површини што го олеснува нивното одржување. Вклученото LED осветлување му дава дополнителен ефект и расположение во ентериерот.
Обрнете внимание!
Монтажните држачи и дипли, за монтирање на ѕид не се вклучрни во комплетот. Тие се купуваат одделно.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 149/46/97 см, тежина 33 кг.
Пакет 2: 119/49/93 см, тежина 26 кг.
Пакет 3: 119/39/65 см, тежина 16 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Примавера S 3600.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не