Вградена корпа за отпадоци | Велеа Хоум

Отело

Вградена корпа за отпадоци

1200 ден
1000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 7 дена

За моделот е потребно монтирање.
Ве молиме сообразете ги димензиите на производот со димензиите на шкафот.
Димензии:
- L23.5 B34 H29 см.
Материјали:
- основа: метал
- внатрешна корпа за отпадоци ПВЦ
Процесите во кујната се поврзани со одвојувањето на отпадот, што мора да го чуваме привремено. Најдоброто решение за ова е вградената корпа, која ни ја овозможува оваа погодност и практично е скриена од поглед. Металното тело гарантира јачина и сигурност при секојдневна употреба.
Обрнете внимание!
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Отело 480.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не