Заштитник Леони класик 90/190 | Велеа Хоум

Леони класик

90/190, Заштитник , 90/190

400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 15 дена

Заштитник на душек:
Предности:
* Го заштитува душекот од нечистотија и абење. Спречува досадно лизгање на постелнина на површината на душекот;
* Лесно се пере и се поставува - со гумени ленти на четирите краеви на душекот;
- Состав - ткаенина / жакард / - 80 г. на квадрат М.
Димензии 72/190; 82/190; 80/200; 82/200; 90/190; 90/200; 114/190; 120/190; 120/200; 125/190; 144/190; 144/200; 140/190; 140/200; 160/190; 160/200; 164/190; 164/200; 180/200;
Заштитникот на душекот не само што ќе го заштити вашиот душек, туку и ќе ве заштити од алергени и надразнувачи, како што се прашина и инсекти.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (72/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (82/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (80/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (82/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (90/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (114/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (120/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (120/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (125/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (140/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (144/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (144/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (160/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (164/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.
Број на пакувања: 1 (180/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 1 кг.

 

Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Леони класик 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не