Дозволи си повеќе овој месец | Велеа Хоум
lp

Пролета цвета со големи попусти. Внеси поголем комфор со попустите до -51% на избраните производи.

Текстил и декорация

Избрани производи од категорија „Текстил и декорации“.

Дозволи си повеќе овој месец

Резултати: 1682

 • Делма

  Помошна маса

  бел сјај

  Акција

  17400 ден

  Акција

  13900 ден

  со попуст -19%

  30 дена
 • Артуро II

  Софа

  кафеава

  Акција

  16100 ден

  Акција

  7700 ден

  со попуст -51%

  7 дена
 • Лорнето

  Комода

  даб евок + магма

  Акција

  9300 ден

  Акција

  5100 ден

  со попуст -44%

  7 дена
 • Селект II

  Плакар 4 крилен

  бела мат

  Акција

  38900 ден

  Акција

  19100 ден

  со попуст -50%

  30 дена
 • Вега

  Кујна

  даб сонома + бел сјај

  Акција

  29300 ден

  Акција

  16200 ден

  со попуст -44%

  7 дена
 • Модус

  Аголна гарнитура на спуштање

  сива

  Акција

  43700 ден

  Акција

  22700 ден

  со попуст -47%

  30 дена
 • Мајер

  Софа

  кафеава

  Акција

  42100 ден

  Акција

  23100 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Инес

  Клуб маса

  Magma + даб Евок

  Акција

  5200 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -44%

  10 дена
 • Верон S

  Шкаф

  венге + светол рокфорд

  Акција

  5000 ден

  Акција

  2800 ден

  со попуст -44%

  10 дена
 • Вајана

  Плакар

  Silk + даб Евок

  Акција

  9000 ден

  Акција

  4800 ден

  со попуст -46%

  15 дена
 • Лора 5

  Кујна

  венге + даб сонома

  Акција

  17700 ден

  Акција

  8700 ден

  со попуст -51%

  7 дена
 • Виена

  Софа

  беж

  Акција

  42300 ден

  Акција

  23700 ден

  со попуст -43%

  7 дена
 • Зефир

  Комода

  даб сонома

  Акција

  16300 ден

  Акција

  11000 ден

  со попуст -32%

  7 дена
 • Тиес 180 II

  Плакар

  бел

  Акција

  25400 ден

  Акција

  16200 ден

  со попуст -36%

  30 дена
 • Стиви

  Кујна

  даб вотан

  Акција

  15500 ден

  Акција

  8700 ден

  со попуст -43%

  15 дена
 • Смарт

  Комода

  венге + даб сонома

  Акција

  10700 ден

  Акција

  6100 ден

  со попуст -42%

  7 дена
 • Медеја

  Плакар

  венге + даб сонома

  Акција

  29500 ден

  Акција

  15800 ден

  со попуст -46%

  7 дена
 • Вивиjaн

  Кујна

  антрацит + даб вотан

  Акција

  31700 ден

  Акција

  19700 ден

  со попуст -37%

  15 дена
 • Конти

  Клуб маса

  Акција

  14400 ден

  Акција

  6600 ден

  со попуст -54%

  7 дена
 • Лени S

  Комода

  венге

  Акција

  9800 ден

  Акција

  5500 ден

  со попуст -44%

  15 дена
 • Ларго

  Плакар

  бел + даб artisan

  Акција

  59900 ден

  Акција

  36700 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Кармел

  Плакар

  Magma + Коњак

  Акција

  24600 ден

  Акција

  13500 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Ида

  Комода

  антрацит мат + даб Евок

  Акција

  9900 ден

  Акција

  5300 ден

  со попуст -46%

  7 дена
 • Декс

  Плакар

  даб сонома

  Акција

  26600 ден

  Акција

  13800 ден

  со попуст -47%

  7 дена
 • Доминика

  Клуб маса

  бела

  Акција

  3500 ден

  Акција

  1800 ден

  со попуст -47%

  7 дена
 • Модилjaни А

  Комода

  Silk + даб евок

  Акција

  16000 ден

  Акција

  8500 ден

  со попуст -46%

  7 дена
 • Тиара L

  Плакар

  скандинавски даб

  Акција

  30200 ден

  Акција

  16400 ден

  со попуст -45%

  7 дена
 • Артуро II

  Софа

  темно сина

  Акција

  16100 ден

  Акција

  7700 ден

  со попуст -51%

  7 дена
 • Дарина

  Кујна

  даб лешник + зелена

  Акција

  32400 ден

  Акција

  19500 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Барбарон

  01940

  Акција

  17500 ден

  Акција

  5600 ден

  со попуст -68%

  15 дена
 • Алпи

  аголни кревети со сандак

  даб евок

  Акција

  12300 ден

  Акција

  7700 ден

  со попуст -37%

  30 дена
 • Милана

  Клуб маса

  даб сонома

  Акција

  7400 ден

  Акција

  5400 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Стиви

  Кујна

  сива

  Акција

  15500 ден

  Акција

  10000 ден

  со попуст -35%

  7 дена
 • Хеван

  Плакар

  Silk

  Акција

  32900 ден

  Акција

  14700 ден

  со попуст -55%

  7 дена
 • Лустер

  01678

  Акција

  8400 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -54%

  7 дена
 • Фелис

  Плакар

  антрацит мат + silk

  Акција

  20600 ден

  Акција

  10500 ден

  со попуст -48%

  30 дена
 • Астор

  Аголна гарнитура

  портокалова

  Акција

  67000 ден

  Акција

  30700 ден

  со попуст -54%

  7 дена
 • Декоративна перница

  01509

  Акција

  300 ден

  Акција

  100 ден

  со попуст -54%

  30 дена
 • Лампа

  04045

  Акција

  5100 ден

  Акција

  4100 ден

  со попуст -20%

  7 дена

Резултати: 1682

Следете не